It can be inferred from the passage that _______.
People can give flowers to the American in any occasion.
Egyptians are rather comfortable when receiving flowers at funerals and weddings.
Flowers given in Britain are in even numbers in any case.
At the funerals in any cultures, flowers are gifted in circular configurations.
Correct answer: A
Knowledge: Reading Comprehension
Explanation: It can be inferred from the passage that ________.
A. People can give flowers to Americans on any occasion.
B. Egyptians are quite comfortable in receiving flowers at funerals and weddings.
C. Flowers in England are given in even numbers in all cases.
D. At funerals in any culture, flowers are presented in a circle.
Last paragraph information: “In the southern region of the continent, flowers are given during Christmas. Egyptians are much more conservative and restrict flower gifting to funerals and weddings. While certain flowers may have significant meaning for some, flowers in Las Vegas and across the United States flowers are an accepted gift for any reason desired.”
In the southern part of the continent, flowers are traditionally given at Christmas. The Egyptians were much more cautious and limited the giving of flowers to funerals or weddings. While some flowers often have different meanings, flowers in Las Vegas and throughout the United States are two acceptable gifts for any reason.