According to the passage, how can American businesspersons improve their negotiation skills?
By living in a foreign culture
By getting to know the said
By compromising more often
By explaining the goals more clearly
Correct answer: GET
Explanation: According to the passage, how can American businessmen improve their negotiation skills?
A. by living in a foreign culture
B. by getting to know the negotiators
C. by compromising more often
D. by explaining the purpose more clearly
Furthermore, American often insists on realizing short-term goals. Foreigns, on the other hand, may value the relationship established between mutuals and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidfiy the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other related.